2012. január 28., szombat

Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány - Erzsébet Utalvány

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kizárólagos jogosultságot kapott az új, Erzsébet-program keretében kibocsátott, étkezési célra felhasználható Erzsébet-utalvány forgalmazására.

Az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által papír alapon vagy elektronikus formában kibocsátott fogyasztásra kész étel vásárlására és melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlásra használható fel.

Az Erzsébet-utalvánnyal a munkáltatók kedvezményes adózású hideg-meleg étkezési jegyet biztosítanak a munkavállalók számára.Az Erzsébet-utalványt a bérjellegű juttatásokénál több mint 30 százalékkal kedvezőbb feltételekkel lehet biztosítani a munkavállaló részére.

Az Erzsébet-utalvány forgalmazásából realizálható eredmény kizárólag állami közfeladat ellátására fordítható. Az új rendszernek köszönhetően jövőre várhatóan mintegy 10 milliárd forintot lehet majd megpályáztatni szociális célokra transzparensen, tisztán.

A kibocsátó és a forgalmazó kiemelten fontosnak tartja, hogy országos lefedettséget biztosító elfogadóhelyi hálózatot hozzon létre; célja, hogy 2012. február elsejére több mint húszezer elfogadóhely várja mindazokat, akik Erzsébet-utalvánnyal rendelkeznek.

További információkat – folyamatos bővítés és frissítés mellett – ezen az oldalon talál illetve kérjük, hogy kérdéseivel forduljon munkatársainkhoz bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén: telefonszám: 06-1 248-2150,
Amennyiben erre lehetőséget teremt számunkra, úgy munkatársaik hamarosan felkeresik Önt.