2013. szeptember 14., szombat

Penny Market: Még több helyen fizethetünk Erzsébet-utalvánnyal




                           

             

Erzsébet utalvány elfogadóhelyek 2015







Erzsébet-utalvány elfogadóhelyek lettek a Penny Market diszkont áruházlánc üzletei az utalványt forgalmazó cég és az áruházlánc között született megállapodásnak köszönhetően - áll a az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. közleményében.
 Az Étkezési, a Gyermekvédelmi, az Iskolai és az Ajándék Erzsébet-utalvánnyal történő fizetés 2013. szeptember 12-től válik lehetővé az ország valamennyi, 192 Penny Market áruházában.

Az Erzsébet-utalványt ma már az országban több mint 50 ezer helyen fogadják el, több mint 40 ezer munkáltató döntött úgy, hogy az Erzsébet-utalványt választja, a felhasználók száma több mint 2 millió. Az utalványt elfogadják a CBA, a Coop, a Reál, az Arzenál, a Tesco, a SPAR, az Auchan élelmiszer áruházláncok, a MOL benzinkutak, több ezer kisbolt és vendéglátóhely, valamint 2013. szeptember 12-től a Penny Market üzletei is.

Az Erzsébet-program megvalósítását az Erzsébet-utalvány forgalmazásának pénzügyi eredménye biztosítja, központi költségvetési források bevonása nélkül. Így segíti a Program azokat, akik szociális és anyagi nehézségeik okán rövidebb-hosszabb ideig segítségre szorulnak. 2012-ben és 2013-ban összességében eddig 6 milliárd forint értékben írt ki pályázatokat a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, így közel 260 ezer ember, köztük több mint 100 ezer gyermek jutott kedvezményes üdülési, táborozási lehetőséghez.